KOKOSREPEN MET 3 INGREDIËNTEN
Een lekkere en verantwoorde snack! Deze no-bake kokosrepen maak je namelijk met slechts 3 ingrediënten: kokosrasp, kokosolie en honing. We hebben er een héél klein beetje pure chocolade aan toegevoegd om ze af te maken, maar dit kun je ook prima weglaten.
It’s up to you!
10 min. bereiding
1 uur opstijven
Dit heb je nodig;
250 ml kokosolie
350 g kokosrasp
150 ml honing
50 g pure chocolade (optioneel)
En zo doe je het:
Bekleed een bakvorm met bakpapier.
Smelt de kokosolie in een pannetje op het vuur.
Doe de kokosrasp, de kokosolie, de honing en eventueel een snufje zout in een keukenmachine en meng tot een egale massa.
Verdeel het mengsel over de bakvorm en druk het goed aan.
Zet de bakvorm ongeveer een uur in de koelkast om op te stijven.
Voor de chocolade drizzle smelt je de pure chocolade au bain-marie (in een kom boven een pannetje kokend water) en drizzle je het over de bakvorm. Zet hem weer even in de koelkast tot de chocolade helemaal is uitgehard.
Snijd er nu 12 repen van en bewaar ze in de koelkast.